Lokalt | Martin Lagos räddade upp Villa Strömpis stand up-onsdag

Av den 18 augusti, 2016

Nu börjar det närma sig slutet på Villa Strömpis stand up-onsdagar, onsdagskvällens artister bestod av Martin Lagos och Robin Paulsson, och det var tur att Martin Lagos var med.

Först ut var Martin Lagos, en stand up-artist som jag inte riktigt har koll på, vilket kan vara riktigt skönt då man inte har en aning om vad som komma skall.

Martin höll en riktigt bra nivå, skämtade om allt möjligt men kom lite då och då in på familjen och olika förhållnadssätt mamma kontra pappa. Det gjorde han med finess och blandade upp det med mycket smått och gott som förgyllde showen, det bästa med den var att det fanns en helhet och flyt genom akten.

Martin Lagos får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-halvsvamp-tom

Huvudakten Robin Paulsson känd från allt möjligt klev ut efter Martin och gjorde ett, rent ut sagt, stapplande framträdande. Jag hoppas för hans skull att han hade en dålig kväll, för det fanns inget som tydde på att stod ett så kallat ess på scenen.

Dåligt flyt, det hackade, Robin tappade takten och rent ut sagt så var mer eller mindre segt. Skämten levererades utan någon som helst touch eller stuns som ska göra att publiken brister ut i skratt, visst skrattades men inte som det brukas göra när det är stört bra stand up som framförs.

Robin Paulsson får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-halvsvamp-tomsvamp-tom

Näst vecka kommer Thomas Järvheden till Villans stand up-scen, och blir det som de sista gångerna så kommer det bli skrattattack!

Kolla bilder från showen >>

anders-olofssonAnders Olofsson, Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login