Lokalt | Måns Möller avslutar Örebro Comedy Club säsongen

Av den 29 april, 2015

Örebro Comedy Club avslutar säsongen med ingen mindre än en av Sverige absolut mest folkkära komiker – Måns Möller.

Måns har vunnit priser för bästa manliga komiker och årets programledare. Hunnit leda program som Extra extra på TV3, Cirkus Möller på TV4. Medverkat i Ladies Night, åkt på turnéer med kollegorna Özz Nûjen, Patrik Larsson, David Batra, Johan Glans m.m. Sommartid åker han med Sveriges humor elit på Sunny Stand-up turnèn runt om i landet.

Lovorden var många för Måns Möller och föreställningen ”Jävla Pajas – det här skojar du inte bort”, när den under 2013 spelades för utsålda hus och med stående ovationer runt om i Sverige, som handlade om hur livet ställdes på ända när hans son fick diagnosen autistiskt syndrom.

Måns var nyligen aktuell i ”En Clown till kaffet” på kanal5. Just nu cyklar han igenom USA från kust till kust med projektet ”c2c4autism” Där målet är att samla in en miljon kronor till stiftelsen ”idrott för barn i behov”.

Hans humor är snabb, bred och vass. Måns är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.
Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns. Så vad ni än gör, missa inte denna kväll.

Tisdag 26 maj kl 19.30 gäller det.
Insläpp: 19.00
Show: 19.30
Plats: Kulturhuset, A-salen

Biljetter köper ni här >>, eller förköp på Conspiracy With Wesc (Nygatan 26)

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login