Lokalt | Måns gjorde onsdagskvällen hetare på Villa Strömpis

Av den 21 juli, 2016

Det var ingen mindre än Måns Möller som gästade onsdagens stand up-scen på Villa Strömpis, han gav mer eller mindre allt och det blev nästan sådär brutalt som det brukar bli.

Alla som kan sin Måns Möller vet om att det man ska förvänta sig det oförväntade, och när det kommer till Villa Strömpis stand up-scen så vet man om att det är där som det allt som oftast testas nytt material för kommande shower.

Möller började med att säga att det här är årets roligast gig, och att han hoppades att det här skulle bli det också. Han kommenterade festivaler för att sen kolla av publiken, därefter blev det åka av.

Självklart så blir det mycket gammalt material, men det handlar om Villa Strömpis och då blir det hyfsat mycket nytt.

Roligast var nog när Måns upptäckte en dam längst fram i publiken med en skvallertidning, och efter en liten stund kom det fram att damen ifråga poserade på en bild med Möller.

Sammanfattat så gjorde han en hyfsat helgjuten show som staplade stundtals, det var inte samma flyt och Måns fick ibland tänka till för att komma tillbaka till den röda tråden. Hur som helst så fick publiken sitt och tårarna sprutade, det var garanterat skrattkramp när ljusen slocknade.

Måns Möller får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

Kolla in bilder från showen..

Anders Olofsson, Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login