Lokalt | Magnus Betnér visade vad han kan

Av den 11 augusti, 2016

Magnus Betnér värmde en annars så kall augustikväll på Villa Strömpis stand up!

Magnus Betnér är mannen som kan konsten att utmana, få väldigt många att tycka illa om vad han tycker och står för. Som han själv sa under akten ”Det här året har slagit rekord på mottagna mordhot”, ett bevis på att det han säger faktiskt tas in oavsett om du älskar eller hatar honom.

Det är lite samma sak med Betnérs stand up-akter, det kan bli lite hur som helst, beroende på vilket humör han är på eller hur akten i sig artar sig. Samt att han drar sig inte för något ämne över huvudtaget, något som han bemästrar.

Man ska ha tur när man går och ser mig, säger Magnus

Lite så är det faktiskt men den här kvällen hade vi tur, Magnus kom ut och tog tag micken och rent ut sagt körde. Visst kom den där föreläsningen en bit in i showen, men den kommenterade han med att säga ”Oj, nu blev det en föreläsning, men jag säger som en kollega till mig, man ska ha tur när man ser mig”.

Sammanfattat så gjorde Magnus Betnér en riktigt bra stand up-show, som vanligt blandat med både det ena och det andra ur självklart lite då och då politiska synvinklar. Men han gjorde på ett grymt bra som sätt som gjorde att publiken skrattade gott men samtidigt förstod att det låg ett allvar bakom, när Magnus har en bra dag så blir det hur bra som helst.

Magnus Betnér får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

…på grund av föreläsningen som drog ner showen en aning.

Kolla mer bilder från showen…

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login