Lokalt | Löfbergs fortsätter att kyla ner Örebro

Av den 9 maj, 2016

Som ett svar på den allt starkare trenden kring ready to drink och lagom till sommaren lanserar nu kafferosteriet Löfbergs två kalla kaffenyheter, ICE Slim Latte och ICE Slim Dark Latte.

Våra ICE produkter har mottagits väldigt väl av framförallt yngre konsumenter som konsumerar kaffe på ett helt annat sätt än tidigare generationer, med de nya ICE produkterna stärker vi upp vårt erbjudande inom ready to drink ytterligare vilket är en kategori som vi tror mycket på för framtiden, säger Lena Rodin, marknadschef på Löfbergs.

Nya konsumtionsmönster vinner mark
Så kallade ready to drink produkter växer snabbt, inte minst i Norra Europa där vi i en allt högre utsträckning köper färdiga kaffeprodukter som vi dricker på språng. Precis som i andra kategorier är hälsa och hållbarhet frågor som får allt större betydelse för konsumenterna. Löfbergs ICE produkter är baserade på naturliga ingredienser, kaffet är ekologiskt och Fairtrademärkt och i de nya ICE Slim produkterna är kalorihalten också halverad.

Bubblande iste nästa
Vi tror starkt på dessa produkter och arbetar nu för fullt med nytillskottet till ICE familjen, Sparkling ICE Tea, som är ett kolsyrat ekologiskt grönt te med naturliga ingredienser och aromer, och som redan nu finns att köpa i dagligvaruhandeln, restauranger och caféer i Örebro, säger Lena Rodin marknadschef på Löfbergs.

Kultur & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login