Lokalt | Little Jinder på turné kommer till Satin

Av den 1 mars, 2016

Med ett nytt album alldeles runt hörnet och två P3 Guld-nomineringar i ryggen, inleds snart Little Jinder-året 2016. Låt oss på det addera åtta turnédatum och livet känns plötsligt komplett! Alla biljetter via respektive spelställe.

Fredag 4e mars kommer Little Jinder till Örebro och Satin!

Little Jinder har det senaste året skördat stora framgångar och blivit en av de mest omtalade svenska artisterna under 2015. Hennes självbetitlade album från 2014 belönades med en Grammis för ”Bästa Pop” och hon har hyllats som producent och låtskrivare. Little Jinder har under 2015 spelat på de största festivalerna i Sverige, bland annat på Bråvalla och Way Out West.

Nu är Little Jinder tillbaka med nytt material och i november släpptes första smakprovet ”Hångellåten” där hon gästas av Mauro Scocco. ”Hångellåten” är skriven av Josefine Jinder tillsammans med Rebecca Scheja och Mauro Scocco.

Den 15 januari släpper Little Jinder sitt andra album på svenska, ”Allting Suger”. Att framgångarna kommer fortsätta under 2016 råder det ingen tvekan om, då Little Jinder nyligen blev nominerad i kategorin ”Årets pop” och ”Årets artist” inför P3 Guld.

Så missa inte Little Jinder fredag 4e mars på Satin!

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login