Lokalt | Linda Pira + Niello på Cityfesten ‘16

Av den 31 maj, 2016

Förutom ett stort utomhusdisco med DJ:s, mängder av aktiviteter, en Skateramp och mycket annat kan vi nu meddela att Linda Pira och Niello kommer att äntra scenen på Cityfesten ‘16.

Sveriges egen hiphop-drottning Linda Pira har gjort mycket och med många, och på Cityfesten kommer hon solo för att leverera sina slagkraftiga rim för Cityfesten-besökarna.

Niello har fått stora hits som “Legenden” och “Svett” och är högaktuell med singeln “Backa”.

Aktiviteter, aktiviteter, aktiviteter!
Förutom dansgolv, artister och DJ:s bjuder detta kostnadsfria arrangemang de besökande ungdomarna på flera roliga aktiviteter. En 10 meter hög glasklättervägg kommer finnas, där två ungdomar kan klättra samtidigt, och en mekanisk surfbräda är inhyrd där man kan hårdtesta sin balans.

Det kommer även att finnas en arkadhörna, med klassiska arkad-spel som Sega Rally, Flipper, High Strike m.m.

Tillsammans med föreningen Örebro Skateboard byggs en skateramp upp, där ungdomarna både kan prova-på med låneutrustning, men också titta på uppvisningar.

Cityfesten ‘16 arrangeras av Scenit i samarbete med Örebro kommun. Arrangemanget går av stapeln 8 juni klockan 18:00 och avslutas vid midnatt. Arrangemanget är helt drogfritt och målgruppen är årskurs 6 till och med 17 år.

Cityfesten ’16 startar kl. 18.00 och håller på ända fram till kl. 00.00.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login