Lokalt | Lillasyster fick Villan att gunga

Av den 4 april, 2015

Skärtorsdag och fullt ös på Villa Strömpis när Metallsvenskan 2015 hade sin officiella förfest, vad sägs om LEAP, Lillasyster och så Dregen i form av Dj när kvällen avslutades.

Nu vankas det metall, eller hårdrock kanske vissa säger när det är dags för Metallsvenskan 2015 om ca två månader. Ett säkert tecken på att det snart är dags är just Förfesten Metallsvenskan 2015, i år föll valet på Villa Strömpis och Skärtorsdag. Ett helt rätt val i mina ögon då det var ett riktigt bra publiktryck på stället.

Självklart bjöds det på ett par aptitretare på vad som komma skall när den riktiga festivalen brakar igång, och under kvällen var det LEAP som klev upp först på scenen för att visa hur det skulle gå till.

LEAP kom ut och körde på bra, publiken var med på noterna men tände aldrig till trots att bandet levererade rock ’n’ roll på hög nivå, hur som helst så var ribban satt bra.

Lillasyster var the main act för kvällen, en mantel som de axlade med bravur. Med en publik i ryggen som var med från första stund blev det en stört skön spelning, det var svettigt, headbangande, tajt, tungt och framförallt malande.

Inte bara det, Dregen i form av Dj fick äran att avsluta kvällen, vilket inte togs illa upp av gästerna som fortsatte festen fram till stängning med fullt ös!

Den här kvällen skickar signaler som får det att vattnas i munnen inför 29-30 maj, precis som det ska vara när det vankas Metallsvenskan 2015.

 

Kolla in lite mer bilder från kvällen >>

anders-olofssonAnders Olofsson, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login