Light Foundation Cushion – den flytande formulan med lyster

Av den 17 augusti, 2016

Yves Rochers forskare har låtit sig inspireras av en av hemligheterna bakom de koreanska kvinnornas skönhet för att utveckla en ny sorts foundation som kommer att revolutionera din vardag.

Light Foundation Cushion, en lätt flytande foundation för perfekt hy och strålande lyster i en praktisk kompakt förpackning. Semi-täckande till täckande beroende på önskad effekt. Mycket lättapplicerad och perfekt för handväskan. Finns i 6 färger: 200 Doré, 200 Beige, 200 Rose, 300 Beige, 300 Rose, 500 Brun.

Galawesh tycker: ”Light Foundation Cushion är en lättarbetad foundation. Den är lätt täckande och flytande. Förpackningen är praktisk och känns smidig. Det går lätt att fylla den med några droppar från din egna favorit foundation från Yves Rocher. Light Foundation Chusion får nästan full poäng då jag hade önskat att den var lite mer täckande så man slipper concealer! ”

Bildbeskriving:

how-to-apply

Hur du applicerar Light Foundation Cushion: Börja med att dutta svapmen några gånger för att få färg. Därefter börjar du att applicera produkten från mitten av ansiktet och utåt. Sedan är du ready to rock!

galawesh-wyatt-01Galawesh Wyatt, Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login