Lokalt | Star Wars The Force Awakens levde inte upp till hajpen

Av den 16 december, 2015

Har du funderat på att se den nya Star Wars filmen i dag? Då har du fortfarande möjligheten då det finns många biljetter kvar!

Örebroguiden infann sig för morgonvisningen med cirka två hundra andra intresserade. Jag måste säga att jag blev lite besviken då jag såg endast ett fåtal lasersvärd och inte en enda Darth Vader mask.

Filmen var inte någon direkt besvikelse men känns mer som ett pilotavsnitt för ”Star Wars The Next generation”, där man blir presenterad för de nya karaktärerna av de gamla. Så har du inte sett de tidigare filmerna passa på att se dem innan.

Detta är en film för fansen som kan sin Star Wars historia, filmen fullkomligt kryllar av referenser från de tidigare filmerna och ett visst jubel sprider sig i salongen då Hans Solo (Harrison Ford) åter intar The Millenium Falcon.

Vi valde att se filmen i 3D, men det är inget måste, jag tror till och med att jag hade uppskattat den mer utan 3D effekterna. Det är inte så att effekterna är dåliga men är tidvis distraherande. Men om du väljer att se den i 3D så se den utan textning, texten flyter nämligen ovanpå allt och är klart störande.

Jag tycker att detta är en film som kommer fungera utmärkt på hemmabiosystemet om man inte känner att man måste se den på bio, med detta sagt så får jag tillstå att en del effekter alltid kommer att göra sig bäst på den stora duken.

Star Wars ”The Force Awakens” får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tomsvamp-tom

karl-johan-sandbergKarl-Johan Sandberg, Film & Spel | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login