Lokalt | KTM firar med unikt motorcykelhopp och provkörning av elmotorcyklar

Av den 25 juli, 2015

Örebro stad fyller 750 år 2015 och firas med ett helt år av fest! I augusti arrangeras en jubileumsvecka och KTM Scandinavia, vars huvudkontor ligger i Örebro, har gått in som partner och kommer att vara en aktiv del av firandet då temat är ”Motor & Fordon”.

För oss är det en självklarhet att vara med och fira Örebro. Jubileumsveckan kommer bli spännande och något att se fram emot. Vi kommer bland annat att erbjuda provkörning av våra elmotorcyklar i Slottsparken och på kvällen toppar vi det hela med något så unikt som ett motorcykelhopp över Svartån, säger Anna Quist, marknadsansvarig KTM Scandinavia.

 Det är extremsportstjärnan Daniel Bodin, tillsammans med Fredrik ”FROG” Berggren, Marcus Dubois och KTM Scandinavia, som bjuder in till FMX show. Vad som gör denna show spektakulär är valet av plats. Den kommer att gå av stapeln mitt inne i centrala Örebro, framför slottet och förarna kommer att göra det som ingen annan gjort förut – hoppa över Svartån med motorcykel! Luftfärden blir cirka 25-30 meter och kommer minst sagt att bli något utöver det vanliga.

Vi kommer att bjuda Örebroarna på en riktigt spektakulär freestyle motocross show som de inte bör missa! Vi kommer att göra akrobatiska tricks och bakåt volter mer än 10 meter upp i luften. Det hela blir extra svårt i och med att vi ska hoppa ÖVER Svartån, meddelar Daniel Bodin.

Provkörning av KTMs elmotorcyklar, KTM Freeride E, kommer att pågå under måndagen den 10 augusti och hoppet sker på kvällen. Båda aktiviteterna är gratis för alla.

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login