Lokalt | Kodjo Akolor avslutar säsongen på Örebro Comedy Club

Av den 5 februari, 2016

Kodjo Akolor, den älskade komikern och programledaren för “Musikhjälpen”, ”P3 Guld” och ”Morgonpasset i P3”, har utsetts till Årets manliga programledare och firar i år tio år på standup-scenen. 

Kodjo Akolor är mest känd som en av programledarna för P3:s flaggskepp ”Morgonpasset i P3”. Sedan 2009 har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen och hösten 2014 röstades han fram till Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare. I december 2015 gjorde han sitt femte år i ”Musikhjälpen” i P3 och SVT. 

Onsdagen den 20 April gästar han Örebro Comedy Club och avslutar säsongen, kvällens support är David Sundin. Reklamaren som skolade om till komiker – Ett av dem bästa besluten han tagit tycker vi. 

Det är nog ingen som missat honom en av medlemmarna från podcasten AMK (Alla mina kamrater), I programmet Inte OK, Melodifestivalen etc.

David Sundin regisserade & medverkade i sketchprogrammet Jaharå! med Alex Schulman & Sigge. Då har vi inte nämnt alla de reklamfilmer han stått bakom och medverkat i ( bl.a Hyundai, Åhlens, Arla)

David har hittat sin egna och unika humor som vi älskar att se på scen. Denna kväll är han support för Kodjo Akolor. Dessa herrar tillsammans kan ju inte bli annat än en riktig skrattfest.

Var: Kulturhusets A-sal, Järnvägsgatan 8
Tid: Insläpp 19.00. Showtime: 19.30
När: Ons 20 April

Köp biljetter här >>

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login