Lokalt | KICKS lanserar en doftinnovation i norden

Av den 11 november, 2015

Efter succélansering runt om i Europa är det nu dags för den smarta doftinnovationen att göra entré på marknaden. KICKS är stolta över att vara exklusiva i Norden om att lansera Reload – en minispray som kunden själv enkelt laddar på med populära dofter från etablerade parfymvarumärken!

Reload är en innovativ minispray som gjort stor succé runt om i världen sen den lanserades tidigare under hösten och nu är det dags för de nordiska kunderna att få ta del av den. Den smarta minisprayen kan laddas genom att du shoppar dofter i ministorlek, så kallade doftrefillers, eller genom att du fyller på med din egen parfym för att ta den med dig. Dessutom kan du anpassa den till din stil och personlighet genom olika skal, precis som du gör med din telefon.

– Vi strävar alltid efter att lansera produkter och tjänster som gör oss unika och utmärker oss på marknaden. Som marknadsledande inom doft känns det därför spännande att vara ensam om att lansera Reload eftersom minisprayen gör det möjligt för kunderna att upptäcka nya dofter och bredda sin parfymgarderob, säger KICKS Sortimentschef Karin Svensson.

Vid lanseringen kommer sex olika doftrefillers på klassiker och storsäljare in i sortimentet som du kan ladda din Reload med: Hugo Boss Bottled, Hugo Boss Man, Hugo Boss Ma Vie, Hugo Boss Woman, Juicy Couture Viva La Juicy och Issey Miyake L’Eau D’Issey.

Det går även att ladda din Reload med den doft du har hemma. Under våren 2016 kommer flera doftrefillers från andra varumärken att lanseras. Utöver doftrefillers och skal finns det även patroner som man enkelt och snabbt kan rengöra sin minispray med.

Reload lanseras i alla KICKS-butiker och på kicks.se under vecka 46.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login