Lokalt | Kaxigt ödmjuk och proffsig Zara Larsson uppträdde på Ritz

Av den 5 september, 2015

Kaxigt ödmjuk, proffsigt och med en total scennärvaro intog Zara Larsson Ritz scen inför en exalterad publik, i ett för övrigt fullsatt Ritz Nightclub.

Ritz Nightclub hade premiär för sin nya klubb Epic, då passade bra att öppna upp med ingen mindre än Zara Larsson.

Ingen kan väl ha missat Zara Larsson, hon är inte rädd för att ge sig in i debatter och tycka till, vilket har lett till en nätstorm mot henne i tsunamimått minst sagt. Zara som är född 1997 har däremot skinn på näsan och har stått upp mot det här riktigt bra, och precis lika bra om inte bättre är hon på scen.

Om man nu har missat henne för just debatterna och kanske har hört henne som sångerska, och det är helt klart förståeligt med tanke på hennes framträdande på Ritz under fredagen.

Hon har fått mycket uppmärksamhet för musiken och det är kul att se att det verkligen står ett band på scenen samt två dansare/kör, det konceptet ger en helt annan tyngd till framträdandet.

Låtmaterialet Zara framför växlar i tempo, hon gör det mycket bra som vågar dra ner på både tempo och belysning och framföra ballader för att sedan stegvis stegra tempot och avsluta hela spelningen med hennes just nu största hit ”Carry You Home”!

Zara ser även till att publiken sköter sig och vid ett tillfälle går hon fram till scenkanten för att se vad som händer, ställer sig upp och ber publiken backa för att inte trycka på för hårt för de som står längst fram. Hon visar en fingertoppskänsla som många andra artister missar, mogenhet som visar att hon är ett fullblodsproffs trots sin ålder.

Zara Larsson gör det här fantastiskt bra och får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-halv

anders-olofssonAnders Olofsson, Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login