Lokalt | Karsten Torebjer läste Villa Strömpis publikens tankar

Av den 4 augusti, 2016

Igår onsdag besökte Patrik Larson alias Karsten Torebjer Villa Strömpis med sin humorshow Karsten Torebjer — Psychic Medium som bygger vidare på serien från SVT play.

För er som inte är bekanta med karaktären Karsten Torebjer så är han ett danskt mindre lyckat medium som livnär sig på att lura människor i själslig nöd på pengar, och vem annars som det går att få en slant från också.

Karsten har en lite småelak hållning till sin publik och det är där någonstans det roliga ligger, vi bjuds även på några sångnummer där Karsten jobbar hårt på att framföra sin egen förträfflighet.

Först måste jag påpeka att detta inte är någon vanlig standup utan snarare en humorshow med standup inslag, så därför blir recensionen något annorlunda.

Det var nog publikrekord för Villa Strömpis humoronsdagar igår och cirka sexhundra personer hade kommit för att se Karsten läsa tankar, böja skedar och kontakta de döda.

Trots att detta verkar vara en relativt manusstyrd show så lyckas Karsten vara med och agera på publikens reaktioner, han lyckas också involvera publiken i showen och det är då den verkligen lyfter, för publiken älskar verkligen Karsten.

Jag tycker att showen är bra men kanske lite modernt buskis, det är som sagt det elaka och osympatiska men ändå sårbara hos Karsten Torebjer som gör detta roligt och vem är jag att döma när stora delar av publiken skrattar så tårarna sprutar.

Karsten Torebjer — Psychic Medium får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

Bilder från showen…

karl-johan-sandberg-thuKarl-Johan Sandberg, Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login