Lokalt | Karsten Torebjer räddar Sverige från ondskans makter

Av den 15 juni, 2015

Han är dansk, han är synsk och han är nästan 100 % äkta.

Efter succén med sin egen programserie på SVT PLAY i våras och utsålda föreställningar på Södra teatern ger sig nu Karsten Torebjer – Psychic medium ut på en Sverigeturné. Han kommer att flytta föremål med nästan bara tankekraft, mer eller mindre få kontakt med spöket i lokalen och på ett ungefär kunna läsa publikens tankar.

Karsten Torebjer – Psychic Medium var en av de mest uppskattade karaktärerna i SVT:s humorprogram ”Morgonsoffan”. Han fick direkt kultstatus på nätet med över en halv miljon klick och många härmade hans catchfrase: Jag känner vad jag känner! (Ja kenner va ja kenner!)

Karsten Torebjer – Psychic medium spelas av komikern Patrik Larsson som ni känner igen från Morgonsoffan, Extra extra, Kvarteret Skatan, Cirkus Möller, Raw o.s.v. Patrik har arbetat med humor i olika former över 15 år. När Sveriges humorelit sätter upp produktioner är det Patrik man kontaktar för regi och skrivhjälp. Några av alla produktioner Patrik varit inblandad i är Statsminister Özz Nûjen, Extra Extra, David Batras & Johan Glans TV-serie Jättebästisar, Humorgalan m.m.

– Han är dansk. Han har ett stort huvud. Glugg mellan tänderna. Han är ett ”psychic medium”… Men framförallt är han otroligt rolig och kul att titta på.”
// Özz Nujen

– Så roligt att en av världens främsta psychic medium släpps fram i public service. Han kommer förändra alla våra liv.
// Måns Möller

– Sjukt bra show. Imponerande. Skrattade så man grät!
// Publik

– Jag tror inte på dem som säger sig kunna kommunicera med de döda. Ge mig ett enda riktigt bevis och jag ändrar mig. Tills dess kommer jag låta Karsten skoja och driva med hela fenomenet.
// Patrik Larsson

– Jej kän snäcke med döda, med det levände har jej det lide svårare. Speciellt med min jåbbige gränne och krånofogden.
//K. Torebjer

Karsten Torebjer – Psychic medium LIVE! har premiär den 10 november, tisdag 17 november kommer Karsten Torebjer till Örebro för att rädda staden från ondskans makter.

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login