Lokalt | Karl-Johan testar Streetz CM731, en mycket prisvärd högtalare

Av den 8 augusti, 2016

Här om dagen damp det ned ett paket på redaktionen innehållande en blåtandshögtalare från Streetz med riktigt snygg design till bra pris.

Streetz CM731 är rund och cirka 19 centimeter i diameter, den jag fick var vit och jag tycker att designen är riktigt snygg så det är inget problem att ställa den i vardagsrummet.

Man kontrollerar högtalaren med tre knappar, en av/på knapp och två knappar för volym upp/ned. Högtalaren har ett inbyggt batteri som enligt uppgift skall klara sju timmars spelning, jag har själv bara hunnit spela fem timmar i sträck och det fungerade fint.

Streetz LB 14

Hanteringen är enkel och du laddar den via en Micro USB-anslutning precis som din telefon, det är också smidigt att ansluta telefonen eller annan spelare via Bluetooth eller den medföljande kabeln med 3,5mm teleplugg.

Ljudet är riktigt bra för priset som vi kommer till senare, det finns självklart högtalare som har renare ljud och högre ljudtryck men den funkar och räcker till även utomhus. Högtalaren har även inbyggd mikrofon så den går att använda som högtalartelefon, mikrofonen fungerar hyggligt och det känns smidigt att kunna svara på telefonsamtal direkt via högtalaren.

Så till priset på denna högtalare ligger på 299 kronor på Webbhallen enligt Prisjakt, vilket jag tycker är ett mycket bra pris och jag måste definiera detta som ett fynd!

Streetz LB 14 får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-hel

karl-johan-sandberg-thuKarl-Johan Sandberg, Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login