Lokalt | Karl-Johan testar | SmellWell

Av den 23 juni, 2015

SmellWell en liten påse för fräschare skor. 

Jag har nu under drygt en månad testat SmellWell.

SmellWell är en liten påse som skall hjälpa dig som har illaluktande skor eller idrottsväskor. Den lilla påsen placerar man i skorna eller väskan som man har problem men och verkar genom att torka upp och neutralisera PH-värdet.

Testet har genomförts dels på ett par av mina gamla skor som inte luktade särskilt gott, dels på ett par arbetsskor som vid testets start var nya.

Påsarna är stilfullt designade och har en behaglig doft som inte är för stark. Användningen är enkel, man bara placerar påsen i skorna eller väskan man vill behandla. Själv flyttade jag de påsar jag använde för mina jobb skor till de skor jag gick dit med, på så sätt får man dubbel nytta av påsarna.

Påsarna kostar ca.89 kronor för två, så det räcker med ett paket för sko paret. Man uppger att påsarna håller i tre till fyra månader, och min användning har inte get mig någon anledning att betvivla detta.

Så hur gick testet?
Att hålla de nya arbetsskorna fräscha klarades med glans och jag vågar fortfarande stoppa ned näsan i dem, innan testet var jag tvungen att byta strumpor varje dag efter jobbet men nu klarar de sig två dagar utan någon starkare odör.

Uppfräschningen av mina gamla stinkande skor tog lite längre tid men redan efter några dagar började man känna skillnad. Dock tog det två till tre veckor innan de blev helt acceptabla.

Slutsats
Har man problem med lukten på skorna eller träningsväskan så rekommenderar jag SmellWell, produkten funkar och priset är överkomligt.

SmellWell får…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

karl-johan-sandbergKarl-Johan Sandberg | Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login