Lokalt | KappAhl i Marieberg inviger nytt butikskoncept

Av den 15 april, 2015

Torsdag klockan 12 öppnar KappAhls butik i Marieberg, Örebro med ett helt nytt utseende. Butiken har byggts om enligt modekedjans nya butikskoncept som innebär en helt ny shoppingupplevelse för kunden, med mode, kundnära inspiration och köphjälp i fokus.

– Vårt butikskoncept är toppmodernt och baserat på våra kunders önskemål, säger KappAhls landschef Anna-Karin Holck. Kunden vill att det ska vara enkelt att handla och vill bli inspirerad.

Konceptet är en av KappAhls hittills största satsningar och en avgörande del i framtagningen har varit samtal med kunder som fått frågan vad de tycker är viktigt när de shoppar.

Det nya konceptet har ett varmt och omfamnande tilltal som tar väl hand om kunden. Den miljövänliga butiksinredningen är sammansatt för att skapa rumskänsla och allt från skyltar till modetips gör det lättare för kunden att handla och hitta de silhuetter som passar just henne.

Vårt anslag är ”For you”. Det vi gör, gör vi för vår kund så att det passar henne bäst, berättar Anna-Karin Holck.

Butiken ligger med bästa affärsläge i köpcentret Marieberg Galleria, Örebro och kommer att representera modekedjans nya look. Nyöppningen firas från invigningsdagen på torsdag till och med söndag då alla kunder bland annat erbjuds 25 % rabatt på hela sortimentet.

I maj 2014 öppnade första butiken med KappAhls nya koncept, flaggskeppsbutiken i Oslo, Norge som har blivit en stor succé. Totalt nio butiker öppnade med det nya konceptet under 2014 och under våren 2015 kommer ytterligare upp till 30 butiker att stå klara i alla KappAhl-länder.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login