Lokalt | Känslosam spelning av Erik Hassle

Av den 29 februari, 2016

Satin fortsätter med att anordna klubbspelningar i vitt spridda musikgenrer, allt från indieband till rock, med kvalitetsartister, etablerade och mindre kända band.  Erik Hassle har på några år etablerat sig i Sverige med sin vackra soulpop och väckt uppmärksamhet i England, där han fått ett varmt mottagande i media.

Erik Hassle spelade i Örebro på 48H för några år sedan där han gjorde ett starkt intryck med sin ödmjuka framtoning och sin talangfulla, finstämmiga soulmusik. Erik Hassle äntrar scenen med stort självförtroende vilket ger styrka i rösten som är tonsäker och musikalisk. Hans röstresurser är hans främsta tillgång som smälter ihop väldigt bra tillsammans med musiken till en fin helhet.

Publiken verkar trivas bra under konserten och han får ett trevligt gensvar vid mellansnacket mellan låtarna. Ljusarrangemanget är minimalistiskt under spelningen vilket verkar vara ett medvetet val, ljudet funkar bra och lämnar inget mer att önska. Låten ”Hurtful” från debutskivan är en välkomponerad sång som sitter perfekt och är en höjdpunkt på konserten.

Erik Hassle och hans band lyckas skapa ett tight känslosamt sound tillsammans som ger dem en stark position inom soulpopen. Med sin senaste singel ”No Words” visar han att han besitter en kvalité som artist utöver det vanliga.

Publiken fick en snyggt paketerad klubbspelning levererad av ett professionellt gäng musiker.

Erik Hassle får hela…

svamp-helsvamp-helsvamp-hel svamp-tomsvamp-tom

Lite bilder från spelningen.

johan-bergdahlJohan Bergdahl, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login