Lokalt | Kalastider Nova med Örebro Studensångare

Av den 13 november, 2015

Den 3-5 december är det dags att öppna Aula Nova som ny eventarena i Örebro och det är Örebro Studentsångares mycket uppskattade julkonsertserie KALASTIDER som är först ut!

Återigen presenterar Örebro läns ledande ensemble inom scenisk körsång en specialskriven produktion där publiken får uppleva  julens perspektiv på många olika sätt.

”Det är en härlig lokal där alla platser är nära och intima. Jag tror att denna lokal kommer bli mycket uppskattad av Örebropubliken och framför allt ser vi nya möjligheter för våra förställningar i Aula Nova”, säger Fredrik Berglund, konstnärlig ledare och producent för Kalastider.

I föreställningen, där musik från Adele, Coldplay och The Beatles kombineras med mer traditionella tongångar, utmanas publiken i sina föreställningar om vad julmusik är och kan vara. ”Vi har alltid sjungit nykomponerad och nyarrangerad musik som är speciellt utformad för föreställningen. Vår publik förväntar sig detta och de kommer inte bli besvikna!”, fortsätter Fredrik.

Årets föreställningar spelas den 3:e, 4:e och 5:e december i Aula Nova, som tar emot ca 550 gäster. I föreställningen hör vi förutom Örebro Studentsångare även Kalasorkestern med Julia Ivansson (trummor), Andreas Bjurström (gitarr),  och Johan Sandlund (bas). Alla under ledning av Fredrik Berglund.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login