Lokalt | Jureskog Signature en bra burgare

Av den 27 maj, 2016

 

Macdonalds fortsätter med sin serie burgare signerade Johan Jureskog och har kommit till Johans signaturburgare.

Jureskog Signature är en dubbel burgare med färsk lök, Dijon majonnäs, Jureskogs egna ketchup och inte att förglömma osten Svarta Sara.

För det är osten som gör skillnaden i denna burgare, Jureskogs egna ketchup är väl helt ok men för mig så blir det nog att köpa en bit Svarta Sara till sommarens grillningar och jag skulle kunna gå så långt som att säga att osten gör hela skillnaden mellan en bra och en okej burgare.

Utseendet är helt ok, den kunde kanske varit något snyggare presenterad men vi pratar snabbmatsburgare här och inte restaurangburgare. Doften är ganska kraftfull och bra.

Smaken är väl balanserad mellan och den något kraftfullare ketchupen balanseras bra av Dijon majonnäsen. Baconen är bra tilltaget med två ordentliga skivor, men det är osten som verkligen ger denna burgare lite extra.

Texturen på burgaren är bra men inte någonting extra, jag saknar lagren av olika texturer som jag tycker en riktigt bra burgare skall ha och det är i princip bara brödet och osten som kontrasterar ordentligt här.

Jag tycker att den här menyn är riktigt prisvärd och att 93 kronor för en meny får ses som prisvärt. Man blir dessutom relativt mätt på den och räcker till en lunch för mig.

Bedömning
Doft = 3,5
Utseende = 3
Smak = 3,75
Textur = 3
Pris = 4,3
Mättnadsgrad = 4
Totalt = 3,59

Macdonalds Jureskog Signature får hela (avrundat till närmaste halva)…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-halvsvamp-tom

Slutsats
Jureskog Signatur blir klart godkänd och jag tycker att manskall prova den, finns i Macdonalds sortiment fram till den 6/6 – 2016.

karl-johan-sandberg-thuKarl-Johan Sandberg, Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login