Lokalt | ”Julen är här” kommer till Örebro och Conventum

Av den 22 september, 2015

”Julen är här” med musikalstjärnorna Peter Johansson och Matilda Grün hyllades runt om i landet och blev en stor publiksuccé i fjol.

I år blir det sjunde året i rad som julturnén beger sig ut runt om i landet förstärkta med musikalartisten, sångaren, skådespelaren och komikern Jesper Sjöberg.

Uppbackade av kör och sexmannaband bjuder de på en musikalisk, gnistrande och stämningsfull konsert med såväl nya som gamla jullåtar, allt från klassiskt till rock´n´roll, i en varierande och underhållande show med mycket humor och sångglädje!

Turnépremiär för ”Julen är här” i Stockholm på China Teatern den 9 december och man besöker 8 orter, 12 konserter med final i Norrköping den 20 december 2015!

Peter Johansson och Jesper Sjöberg gör just nu succé i musikalen ”Jersey Boys”på china teatern i Stockholm.

Peter Johansson
Fick sitt stora genombrott i London som huvudrollsinnehavare i musikalen ”We Will Rock You”, vilket inspirerade honom att satsa på den egna produktionen och hyllningen till Queen – ”Champions of Rock”. Det blev en megasuccé med utsålda arenor, nu senast vintern 2015.

Han har bl.a. även setts som Stacee Jaxx i musikalen ”Rock of Ages” och lovordats för sin tolkning av Judas i ”Jesus Christ Superstar”. I höst spelar Peter en av huvudrollerna i musikalen ”Jersey Boys” på China teatern.

Matilda Grün
Har spelat på några av Europas finaste musikalscener i Tyskland och Wien och tillsammans med kusin Peter har hon deltagit i SVT´s ”Så Ska Det Låta”.

Jesper Sjöberg
Från Osby är en mångsidig artist. I hans cv finns ett stort antal musikaler ”Sound Of Music”, ”West Side Story”, ”Buddy Holly”, ”Flashdance” och framträdanden i humorsammanhang i flera tv-kanaler. Jesper är även ofta anlitad som konferencier. I höst medverkar han även i musikalen ”Jersey Boys”!

Biljetter till ”Julen är här” finns här>>

Turnéplan: ”Julen är här” 2015
9   december Stockholm, China Teatern
10 december Linköping, Konsert & Kongress
11 december Linköping, Konsert & Kongress
13 december Örebro Conventum Kongresss
15 december Karlskrona Konserthus teatern
16 december Göteborg, Lorensbergsteatern
17 december Borås, Åhaga
18 december Nyköping, Culturum
19 december Norrköping, Louis De Geer -Matiné kl.15.00!
19 december Norrköping, Louis De Geer
20 december Norrköping, Louis De Geer
(med reservation för eventuella ändringar)

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login