Lokalt | JTR släpper singeln ”Centre Of Everywhere” kommer till Örebro 750 år 15 augusti

Av den 27 april, 2015

Alingsåsbröderna JTR (John, Tom och Robin) är nu redo att släppa ny musik efter succén i Melodifestivalen 2015. Nu på fredag den 1 maj släpper JTR nya singeln ”Centre Of Everywhere”, skriven och producerad av killarna själva tillsammans med producenttrion Trinity (Sebastian Lundberg/Johan Gustafson/Fredrik Häggstam).

John, Tom och Robin beskriver sin nya singel ”Centre Of Everywhere”:
Vi vill förmedla en frihetskänsla – att allt är möjligt! Att man skall våga drömma stort, ta sig ut i livet och världen utan press och påverkan av andra människor och samhället. ”We can run, we can run out, to the middle of nowhere, the centre of everywhere…”

I våras gjorde JTR stor succé i Melodifestivalen 2015 då de tävlade i delfinal fyra från Örebro den 28 februari med egenskrivna låten ”Building It Up”.

John, Tom och Robin gick vidare direkt till stora finalen i Friends Arena i flott sällskap med Måns Zelmerlöw och i stark konkurrens av bland annat Hasse Andersson och Dinah Nah. I sommar väntar stor Sverigeturné för JTR i regi av Live Nation och killarna är mycket hungriga på att komma ut i Sverige och spela sin nya musik och träffa sina nya och gamla fans. Förutom intensivt jobb på hemmaplan i sommar kommer JTR att lanseras stort i Japan via Sony Music, och även i Frankrike är lanseringen i full gång.

John, Tom och Robin började som bekant sin karriär i australiensiska X Factor 2013 där de charmerade TV-tittarna och den stenhårda juryn bestående av Ronan Keating, Dannii Minouge, Redfoo och Natalie Bassingthwaighte. Sommaren 2014 flyttade de tre bröderna tillbaka till Sverige och skrev skivkontrakt med Sony Music. Hösten 2014 släpptes debutalbumet ”Touchdown” som John, Tom och Robin själva varit med och skrivit och producerat. JTR har synts flitigt i musik och nyhetspress i Sverige det senaste året och killarna har gästat TV-program som Lotta på Liseberg, Så Ska Det Låta, Nyhetsmorgon, Melodifestivalen och Brynolf & Ljung.

Nu blickar John, Tom och Robin framåt och uppåt med sin nya singel ”Centre Of Everywhere” – release nu på fredag den 1 maj.

15.8 kommer JTR till Örebro 750 år!

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login