Lokalt | Josephine Qvist med i nystartade Ex On The Beach på Kanal 11

Av den 4 mars, 2015

Här är de åtta singlarna i Ex on the Beach Sverige som reser till en lyxvilla på en av Karibiens lyxigaste öar för att festa, flirta och söka romantiken. Vad de inte vet är att det väntar chockartade överraskningar som både kommer skaka om och förgylla deras tillvaro rejält.

I Ex On The Beach hittar man även Josephine Qvist från Örebro!

Kanal 11 kan redan idag berätta att Andrijano ”Adde” Mijanovic, Johannes ”Leonidas” Ulmefors, Niklas Nilsson, Simon Viking Väliste, Anna-Lisa Herascu, Emelie Rydberg, Josephine Qvist och Sara Bolay är de åtta singlar som kommer stå i händelsernas absoluta centrum när Ex on the Beach Sverige gör entré på kanalen den 6 april.

De här fantastiska deltagarna njuter av livets goda i det karibiska paradiset Anguilla ytterligare en tid, men är snart hemma igen för att ladda inför tv-premiären.

Vi kan villigt erkänna att vår plan var att hålla deltagarna hemliga ytterligare en tid, men vi får helt enkelt kapitulera lite på den punkten. Nyfikenheten har varit väldigt stor och nöjesreportrarna i det här landet kan sitt jobb väl, säger Dan Panas, presschef på SBS Discovery TV.

Handlingen i Ex on the Beach Sverige kretsar kring fyra killar och fyra tjejer – alla singlar – som åker på en drömresa till den karibiska paradisön Anguilla för att njuta och ha kul, pröva romantiska äventyr och tillbringa en riktig lyxsemester tillsammans. Anguilla är en fantastiskt vacker plats med klart blått vatten och vita stränder.  Här ska de bo i en lyxvilla vid stranden för att lära känna varandra. De kommer även att tillbringa en del tid stranden för att sola och bada. Allt är frid och fröjd tills den första oväntade och inte minst sagt avslöjade överraskningen plötsligt dyker upp – ur vågorna.

De åtta singlarna har precis hunnit lite mer än bara bekanta sig med varandra när deras ex, en efter en, bokstavligen kliver upp ur vattnet och tar plats bland de andra på stranden.

Snart går det upp för alla singlarna att deras ex kommer att fortsätta anlända i en strid ström.

Och deras livs semester tar plötsligt en helt annan spännande vändning.

Det blir starka känslor och reaktioner av alla de slag, både från singlarna men också från deras nyanlända ex – och alla blir definitivt varse om gammal kärlek rostar eller ej. 

Ex on the Beach Sverige har premiär måndag den 6 april på Kanal 11 och är en svensk version av MTV-formatet med samma namn.

Här är de åtta singlarna:
Sara Bolay, 23 år, från Göteborg.
Johannes ”Leonidas” Ulmefors, 20 år, från Stenungsund.
Andrijano ”Adde” Mijanovic, 22 år, från Stockholm.
Emelie Rydberg, 24 år, från Märsta.
Anna-Lisa Herascu, 19 år, från Olofström.
Niklas Nilsson, 21 år, från Karlstad.
Josephine Qvist, 22 år, från Örebro.
Simon Viking Väliste, 22 år, från Solna.

Ex on the Beach Sverige sänds måndag – onsdag, klockan 22.00, med premiär måndag den 6 april på Kanal 11. Tittarna kan också följa Ex on the Beach Sverige på Kanal 11 Play där alla avsnitt finns gratis. Varje torsdag publiceras dessutom ett highlightsavsnitt exklusivt på Kanal 11 Play.

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login