Lokalt | Jonas Gardell tar MITT ENDA LIV till Örebro

Av den 26 augusti, 2015

I höst åker Jonas Gardell på Sverigeturné med sin publik- och kritikersuccé MITT ENDA LIV. Det blir femte spelsäsongen för denna påkostade, Las Vegas-doftande show och nu är det klart att turnén utökas med ett återbesök i Göteborg.

Gardell och hans 40 personer starka ensemble har tidigare spelat i Lisebergshallen, men den 4 december flyttar den sprakande showen in på Scandinavium. Biljetterna släpps idag.

Det var när Jonas Gardell gjorde en standupkväll tillsammans med bland andra Eddie Izzard på Scandinavium i våras, som han insåg hur vanvettigt kul det är att stå på scen just där. Därför har han nu bestämt sig för att ta sin hyllade storshow MITT ENDA LIV till Scandinavium och lägger in ett extra speldatum under den stundande höstturnén.

Turnédatum
lördag 14 nov Örnsköldsvik, Fjällrävens Center 19:30
fredag 20 nov Örebro, Conventum Arena 19:30
lördag 21 nov Örebro, Conventum Arena 19:30
fredag 27 nov Malmö, Malmö Arena 19:30
lördag 28 nov Malmö, Malmö Arena 19:30
fredag 4 dec Göteborg, Scandinavium 19:30 – NYTT DATUM
lördag 5 dec Linköping, Saab Arena 19:30
lördag 12 dec Sandviken, Göranssons arena 19:30
torsdag 17 dec Stockholm, Ericson Globe 19:30
lördag 19 dec Jönköping, Kinnarps arena 19.30

MITT ENDA LIV – en sorts jubelföreställning!
”Mitt enda liv.
Det enda liv jag haft.
Det enda liv jag kommer få.
Det enda liv jag nånsin velat ha!”

Hösten 2013 hade Jonas Gardell premiär på Maximteatern med sin glittrande, påkostade show MITT ENDA LIV, med orkester, sångerskor, gospelkör, dansare och transor. Föreställningen tog huvudstaden med storm. En utsåld säsong blev två och fyra. Publiken skrattade tills de grät, sedan grät de tills de skrattade och till slut stod de upp i bänkarna, jublade, skrek och dansade.

Jonas Gardell säger:
”MITT ENDA LIV är den maffigaste föreställning jag någonsin gjort. Ett enda stort lyckopiller! Och jag vill verkligen inte sluta! Jag vill bara fortsätta! Fortsätta leva och fortsätta spela MITT ENDA LIV!”

Nu tar Jonas Gardell hela den glittrande Las Vegas-showen på arena-turné ut i landet, för att fler ska få chans att uppleva magin den femte och sista säsongen.

Jonas Gardells show MITT ENDA LIV är en hejdundrande hyllning till livet. Det sprudlande, sprakande, omtumlande, jublande, hemska och underbara livet.

För kom ihåg: Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen.

Kritikerna om ”MITT ENDA LIV
”Gardells pampigaste föreställning någonsin” Dagens Nyheter
“BRILJANT” Aftonbladet 4
“Bländande Gardell” Expressen 4
”Publiken vägrar sluta applådera”Svenska Dagbladet 4
”Snudd på oemotståndlig” GP 4
”Geniet Gardell” GT
”Slipat intill underhållningsperfektion” Upsala Nya Tidning 5 av 5
“Gardell är upprättelsens apostel” QX

Biljetter
Biljetterna är ute till försäljning och säljs via www.ticnet.se och www.lifeline.se.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login