Lokalt | Jillionaire från Major Lazer klar för festivalen Big Day Out i Örebro

Av den 1 juli, 2016

Jillionaire som tillsammans med Diplo utgör Major Lazer är klar för festivalen Big Day Out i Örebro. Med över 20-års erfarenhet är Jillionaire i den absoluta framkanten inom den globala genren av elektronisk dansmusik.

Detta är på riktigt så sjukt! Vi är en liten festival på en ö i Örebro och nu börjar stjärnorna radas upp. Lite tur måste man säga att vi har haft med årets artistbokningar, säger Fredrik Karlsson, Marknadschef.

Major Lazer som med sin tredje skiva toppade listorna över hela världen. Skivan som hette “Peace is the Mission” gästades av Ariana Grande,Machel Montano, Ellie Goulding, Tarrus Riley och Wild Belle.

Tillsammans med Dj Snake ligger gruppen bakom låten ”Lean on” som har haft nästan 1,5 miljarder visningar på You Tube. Den blev även den mest spelade låten på Spotify förra året med drygt en halv miljard strömningar.

Lördagen den 13:e augusti intar Jillionaire stora scenen på festivalen Big Day Out i Örebro och blotta tanken på ett publikhav som sjunger med i “Lean On” och “Light Up” skapar förväntningar och gåshud.

Video | Major Lazer & DJ Snake – Lean On (feat. MØ) (Official Music Video)

Biljetter & mer info: www.bigdayout.se

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login