Lokalt | Jill Johnson kommer till Örebro Konserthus

Av den 18 juni, 2016

Den 23 september drar Jill Johnsons höstturné igång i Visby och då släpps också hennes nya album – båda med titeln “For You I’ll Wait”, fredag 30 september kommer Jill Johnson till Örebro Konserthus.

De senaste årens alla upplevelser har givit Jill massor av inspiration och genom olika låtskrivarsamarbeten och musikaliska möten har skapandet landat i den musik vi i höst kommer att få höra – det är musik och text som både blottar och går på djupet. Det är också den hon äntligen kommer får visa upp live för sin publik under turnén som tar henne till 21 städer över hela landet!

Med sig på turnén har hon sina fantastiska musiker som hon har spelat tillsammans med under många år. Samspelta och taggade kommer de att göra musikaliska utflykter i ett rootsigt sound och Jill kommer att dela med sig av sina personliga texter i både finstämda och rockiga kostymer.

Just nu befinner sig Jill Johnson på Gotland för inspelningen av Så mycket bättre och efter det väntar en sommar med en hel del spelningar men också med lite välbehövlig semester innan höstens äventyr drar igång.

Fredag 30 september kommer Jill Johnson till Örebro Konserthus.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login