Lokalt | Jay Smith – God Damn You till East West

Av den 16 april, 2015

Efter ett intensivt år av turnerande jobbar Jay just nu på nytt material. Senaste albumet King Of Man i samarbete med producenterna Dan Sundquist och Richard Larsson, släpptes i Norden i December 2013 och i övriga Europa under sommaren 2014 med mycket positiva recensioner.

Tre singlar har hittills släppts i år från albumet, King Of Man, Ode To Death (Little Sister) och Keeps Me Alive som tagit sig in på radios spellistor. Jays solosatsning fortsätter nu med den efterlängtade nya singeln God Damn You.

…I met an angel of death when I was only 14 her taste was so consuming sweet as only an angel’s could have been…

God Damn You valdes som singel efter den fantastiska respons den fått av fans. Balladen om den överväldigande, oförsonliga smärtan efter en för tidig förlust av en nära vän, och den ständiga kampen det innebär att leva med alla minnen, är baserad på en verklig historia i Jays liv.

En tidig live-version släpptes till Jays YouTube och fick omedelbart viral spridning och började önskas ofta vid spelningar. Fans från hela världen har skrivit och berättat hur God Damn You har berört dem och det har redan gjorts ett flertal covers av den. Det genomslag och den omedelbara respons God Damn You fått hittills, har gjort detta singelsläpp självklart.

Fredag 17 april kommer Jay Smith till East West och spelningen börjar kl. 22.00.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login