Lokalt | Italienska brödraduon VINAI är första artistsläppet till Big Day Out

Av den 24 mars, 2016

VINAI är hetare än nånsin och knep plats #43 på den åtråvärda listan Top 100 Djs 2015. Nu står det klart att den italienska brödraduon kommer till Sverige för festivalen Big Day Out i Örebro lördagen den 13:e augusti.

Första artistsläppet till BDO är bröderna Alessandro & Andrea Vinai som gick samman 2011 och har därefter erövrat världen med sin progressiva house även kallad big room bounce.

– Detta var en bokning som vi jagade redan till förra årets festival utan framgång. Vi startade då diskussioner direkt om 2016 och tillslut lyckades vi locka VINAI till Örebro. Dock blev en konsekvens att vi kommer att få bygga dubbelt så stor scen med en helt annan teknisk rider än planerat. Grymt bra för festivalen, våra besökare och artister men lite sämre för vår plånbok (skratt), säger Fredrik Karlsson, Marknadschef på Laweka-gruppen.

VINAI har spottat ut sig hits på listorna och supportas av de största som Tiësto, Martin Garrix, Afrojack, Hardwell, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Showtek, W & W, Sander Van Doorn, R3hab , Nervo etc.

Fredagen den 25/3 släpps även biljetterna till festivalen och de finns att köpa hos Tickster på länken nedan. En begränsad upplaga släpps med bra rabatt för de som köper tidigt.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login