Lokalt | Isak Jansson löser alla världens problem på East West

Av den 29 mars, 2016

Världen är full av problem, stora som små. Men i en värld av snabba statusuppdateringar och fiberoptik där det egna välbefinnandet ständigt står i fokus, har vi egentligen tid att lösa världens problem?

”Det är en fantastiskt skön stämning som Isak lyckas skapa hos publiken, skratten haglar och han spinner vidare på våra idéer och tankar på ett sätt som gör att vi känner oss delaktiga i den lilla teatern” – Kultursidan.nu

Dalakomikern Isak Jansson har tagit sig an utmaningen och sätter därför upp soloshowen Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter). En delvis improviserad ståuppföreställning där publiken bestämmer vilka problem Isak ska lösa innan tiden har gått ut. Det rör sig alltså om ”nyttobaserad standup” där humorn har ett mål (i detta fall något så anspråkslöst som att lösa alla världens problem). Nu är det slut på soloshower om personliga tillkortakommanden, lättsinta observationer, scenbekännelser och annat trams. Nu tacklas de stora problemen med stora skratt!

Med Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter) tar han steget mot ännu en humorutmaning, en väldigt viktig sådan!

Förkomiker i Örebro är: Henrik Källman, mfl

Onsdag 30 mars kl. 20.00 börjar det på East West Sushi.

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login