Lokalt | innocent byter goda gärningar mot smoothies och juice på Stortorget

Av den 29 maj, 2015

Juice- och smoothieföretaget innocent åker nu iväg på en resa genom Sverige som de kallar ”Gör-gott-resan”, för att göra världen lite bättre. Kampanjen kommer stanna i 6 städer runt om i Sverige för att uppmuntra människor att göra goda gärningar. Dessa kan sedan bytas in mot en smoothie eller juice. Redan nu har över 6500 personer lovat att göra en god gärning på www.gorgottresan.se

Gör-gott-resan stannar på Stortorget i Örebro lördagen den 30:e maj där innocents väldigt speciella, grästäckta bil kommer stå redo för besökare från kl 11:00. Missa inte att gå förbi mellan kl 11:00 – 18:00 för en svalkande dryck och väldigt godhjärtad stämning.

Innocent drinks har ett starkt samhällsengagemang och skänker årligen 10 % av sin vinst till välgörenhet för att hjälpa jordens hungriga. Verksamheten är uppbyggd på hållbarhet som del av affärsmodellen och de arbetar kontinuerligt med olika hållbarhetsprojekt. Exempelvis drivs lokala projekt inom jordbruk där innocent hjälper odlare att spara vatten likväl som att anpassa sig efter klimatförändringar.

På hemsidan www.gorgottresan.se kan alla som vill vara med och göra goda gärningar. Exempelvis som att ge farmor en bamsekram på lördag, ta med en extra lunchlåda till jobbet eller att highfiva brevbäraren.

Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login