Lokalt | Högt tryck av Orango på Nivå

Av den 2 september, 2016

Nu har Live At Heart sparkat igång igen till alla musikentusiasters stora glädje och i år blir som vanligt ett ypperligt läge att se nya talangfulla band, förra året såg jag norska rockbandet Orango spela och förväntningarna var stora inför spelningen på Nivå som hade lockat en stor publik.

Trion Orango skapar på en gång en skön rockatmosfär på Nivå med sin riffbaserade rockmusik som tänder publiken från första stund. Andra låten ”Dirty Ride” har ett tungt sound med starkt gitarrspel och bra refräng där energin flödar ur bandet. Orango uppträder avslappnat och naturligt med en viss självdistans med mellansnack mellan låtarna som får publiken på gott humör.

Nivå är knökfullt med folk som uppslukas av bandets framträdande och röjiga sound som håller hela spelningen. Låtarna har en hög nivå som man minns efter konserten och tempot växlas mellan fullt drag och lugnare partier i en skön mix. ”Hard headed women” är en tung rockkomposition som framförs med kraft och publiken är mer en entusiastiska.

Orango kan konsten att bjuda sin publik på en äkta rockkonsert med stort självförtroende som gav oss alla en rejäl dos rock.

Orango får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

johan-bergdahlJohan Bergdahl, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login