Lokalt | Hoffmaestro och Square är klara för YEAH!15

Av den 25 februari, 2015

Genom flitigt turnerande har Hoffmaestro cementerat sin position som ett av landets bästa liveband och deras konserter säljer slut vart de än kommer. En brytpunkt kom på Peace & Love-festivalen 2009 när 14000 personer anstormade scenområdet, som var anpassat för 6000. Påföljande år på samma festival dök över 30000 upp när de inledde festivalveckan på Fantasia-scenen. Vi är otroligt stolta över att få presentera Hoffmaestro som en utav festivalens headliners.

Det känns verkligen hur bra som helst att få släppa ett så otroligt bra liveband som Hoffmaestro till YEAH!15 och vi kan även avslöja att de kommer att avsluta hela festivalen på lördagskvällen, berättar festivalens artistbokare Niklas Lennartsson.

SQUARE har sina rötter i Sveriges rock’n’rollnavel Örebro och började spela Speed-Garage-Ska – en mix av snabb ska och energisk 60-tals-rock – redan 1998. 

SQUARE är just nu aktuella med sitt fjärde fullängdsalbum The Reversed Spanish Chair vilket beskrivits som ett projekt som initierades av lusten till nya sätt att föra bandet framåt. Bandet har velat utforska det frigjorda och lössläppta, och undersöka och gestalta känslan av när saker och ting spårar ur – i allt från vardagligt lustbejakande till ren och skär dekadens.

YEAH!15 hålls i Stadsparken 15-16 maj, biljettpriset är från 299 kr och åldersgränsen är från 18 år!

Köp biljetter här >>

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login