Lokalt | Hiphopkonsert deluxe med Petter, Ison & Fille, Lilla Namo och Rosh på Ritz

Av den 3 mars, 2015

Petter, Ison & Fille, Lilla Namo och Rosh har alla haft stora framgångar 2014 och nu ställer de sig på scen tillsammans för en fullmatad, hitspäckad gemensam hiphopkväll.

Med sig tar de DJ Sleepy och DJ Taro och sångerskan Blen. Efter premiären i Åre kommer ”Ikväll är vi kungar” bland annat till Göteborg, Norrköping, Borlänge, Malmö och Stockholm.

Två år efter att Petter och Ison & Fille gav sig ut på den hyllade ”Ikväll är vi kungar”-turnén för första gången är det nu dags igen. Denna gång får hiphop-giganterna sällskap av Lilla Namo och Rosh som stått för två av svensk hiphops största genombrott de senaste åren. Tillsammans med DJ Sleepy, DJ Taro och sångerskan Blen framför Petter, Ison & Fille, Lilla Namo och Rosh låtar ur sin gemensamma repertoar full av svenska hiphop-klassiker blandat med nya favoriter.

“Ikväll är vi kungar” har premiär i Åre den 12 februari och fortsätter sedan på en Sverigeturné med en stor final på Cirkus i Stockholm den 1 april.

I morgon onsdag 4 mars kommer Petter, Ison & Fille, Lilla Namo, Rosh, Dj Sleepy, Dj Taro och sångerskan Blen till Örebro och Ritz för en hiphopkonsert deluxe!

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login