Lokalt | Hårdsatsande duon Rodlund & Hewie klara för Big Day Out

Av den 2 juni, 2015

Den svenska duon Andreas Rödlund & Matt Hewie har haft fantastiska framgångar med sina senaste singlar med mer än 3,5 miljoner lyssningar på Spotify och ett flertal Top #20 placeringar på listor runt om i världen. Lördagen den 15/8 gästar de festivalen Big Day Out i Örebro.

Duon supportas av de största namnen i branschen som Tiësto, Steve Aoki, David Guetta med flera och just nu klättrar deras singel ”Without You” på på både Billboard Dance och UK Upfront Chart!

Det är nu det kommer hända stora saker och framtiden ser ljus ut för denna hårt arbetande dj/ producent-duo!

Vi tror att vi lyckats boka ny svensk export och det känns riktigt bra att få dem till Örebro, säger Fredrik Karlsson.

Om Villa Strömpis:
Allt började 1858 när sockerbagare Pehr Pettersson öppnade ett ”Schweizeri” på holmen. När Hotellbyggnadsbolaget senare 1876 började arrendera holmen så öppnades en restaurang och man byggde ett par enklare träbroar. Detta var starten för en lång och anrik tradition av restaurang och nöjeskrog på Varboholmen, Strömparterren.

Och nu nästan 140 år senare förs traditionen vidare med Villa Strömpis om än i en något uppdaterad version. Men den ståtliga ”Gula Villan” kommer aldrig förlora sitt stolta arv och historia.

Våra ambitioner är att leva upp till våra gästers höga förväntningar och stå ut som det i särklass bästa nöjesstället i Mälardalen.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login