Hanna Järver till Satin på sin höstturné

Av den 12 oktober, 2016

I våras tog artisten och producenten Hanna Järver svensk musikmedia med storm. EPn Närke hyllades av bl.a. Nöjesguiden och Aftonbladet och singeln Alabamatröjan har snurrat på P3 i snart fyra månader. Nu är det klart att Hanna Järver åker på höstturné, med start i Lund den 16 september.

Hanna Järver avslutade festivalsommaren med ett bejublat uppträdande på Popaganda i helgen som gick. I höst åker hon återigen ut på Sverigeturné där de tre sista datumen flätas samman med kompisen Jonas Lundqvists höstturné, vilket ger fans i Stockholm, Göteborg och Lund chansen att se två av Sveriges just mest hypade pop-akter på samma kväll.

– Det har varit så jävla kul att spela i sommar så jag är så peppad på att fortsätta nu i höst. Jag älskar att spela, jag älskar mitt band och jag har träffat så mycket fina människor. Sen jag och Jonas gjorde en session ihop på Friends Arena har jag känt mig pepp på att göra nåt mer, så blir sjukt kul att hänga och dela scen tycker jag. Han är grym, säger en peppad Hanna Järver om höstens spelningar.

Fredag 14 oktober kommer Hanna Järver till Satin.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login