Lokalt | Håll formen under julen med Oscar PTs kostråd

Av den 10 december, 2015

Oscar PT blev utsedd till Årets PT 2014 och fick ta emot Guldhjärtat på Fitnessfestivalen 2014, han har sedan dess jobbat målmedvetet för att förädla och sprida sitt kunnande i olika former, nu ger Oscar PT ut en bok med titeln ”Ät som Oscar PT”.

Med Julafton i antågande är det här den perfekta julklappen under granen, ”Ät som Oscar PT” en lättsam bok som inte gör det för svårt!

Med en gedigen utbildning och bakgrund med över 20 år i branschen när det kommer till träning och hälsa är det med stor kunskap som Oscar delar med sig när det kommer till kost, ”Ät som Oscar PT” innehåller ingen diet utan en livsstil.

Boken går från frukost, mellanmål, lunch och middag, det intressant är mångfalden i ett och samma recept (gäller såklart inte alla recept). Det är riktigt befriande lätta recept som inte krånglar till förfarandet när man ska göra rätterna, något som tyvärr gör många kokböcker till rena svårtolkningar.

Vi fick en pratstund med Oscar PT:

Hur nöjd med boken är du?
Jag är supernöjd, boken blev bättre än förväntad, säger Oscar.

Fick du ut ditt budskap som du hade tänkt?
Ja det känner jag att jag får, efter att ha jobbat som PT i tjugo år och testat de flesta dieter både på mig själv och kunder, har jag kommit fram till att det sättet jag äter på och förmedlar på i min bok är det mest balanserade sättet att äta.

Hur ser intresset ut för boken?
Intresset är jättestort, folk är trötta på massa dieter, boken innehåller ingen diet utan en livsstil, avslutar Oscar.

Boken går att köpa på oscarpt.com eller via Oscar direkt på 0737. 05 64 77 och den kostar 229 kr.

Havregrynsgröt med olika smaker, här har man fyra olika smaksättningar som förslag!

Havregrynsgröt med olika smaker, här har man fyra olika smaksättningar som förslag!

Recepten är av olika nivåer, från lätt till lite mer svårt. Den innehåller förklarande texter hur det fungerar med kost, men även anekdoter från Oscars egna liv.

Laxbiffar, äpple och morotstzatziki och råris!

Laxbiffar, äpple och morotstzatziki och råris!

Träning & Hälsa | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login