Lokalt | Gunnel Carlsons ”Trädgård till tusen” till Örebro

Av den 23 januari, 2016

Alla trädgårdsintresserade kan redan nu börja drömma om våren och den egna trädgården. I februari – när vintern kanske är som kallast – reser trädgårdsfantasten och tv-profilen Gunnel Carlson på turné landet runt med föreläsningen ”Trädgård till tusen”. Gunnel pratar trädgård med alla nyfikna som gillar odling.

Sverige är ett fantastiskt trädgårdsland! Vi bor ju i ett avlångt land och det betyder att vi har en stor och rik trädgårdstradition att visa upp för varandra, säger Gunnel Carlson.

Gunnel vill under föreläsningsturnén ”Trädgård till tusen” i februari locka så många som möjligt att ta del av sommarens stora rikstäckande arrangemang ”Tusen Trädgårdar”. Arrangemanget går av stapeln den 3 juli 2016.

Under Tusen Trädgårdar öppnar villaägare, trädgårdsamatörer, trädgårdsföreningar, koloniföreningar, stadsparker, kyrkogårdar och andra trädgårdsentusiaster gratis upp sina trädgårdar, balkonger och odlingar för att ge möjlighet till tusen och åter tusen vackra trädgårdsupplevelser.

Gunnel delar med sig av sina erfarenheter, värdefulla tips och bjuder på en inspirerande föreläsning, för att peppa så många som möjligt att vara med på Tusen Trädgårdar, antingen som besökare eller som trädgårdsägare.

Ta hjälp av varandra! Och kom ihåg, det enda kravet är att du ska tycka det är kul att vara med, säger Gunnel.

Att visa sin egen trädgård under Tusen Trädgårdar innebär inte bara att man lär sig nya saker om sin egen trädgård genom att visa den för andra, eller att man får ta emot många människor hemma, utan också att man får nya vänner – ibland för livet. Tusen Trädgårdar bjuder helt enkelt på berikande möten, ny kunskap och lustfylld inspiration.

I februari träffas och inspireras trädgårdsintresserade av Gunnel Carlson och hennes föreläsning ”Trädgård till tusen”.

9 februari kommer Gunnel Carlson till Örebro med hennes föreläsning ”Trädgård till tusen”.

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login