Lokalt | Gratis skjorta till fars dag

Av den 5 november, 2015

Lager 157 hyllar alla pappor genom att skänka 10 000 skjortor till fars dag. Via Facebook kan man skicka ett Pappagram med ett presentkort på en valfri oxford-skjorta till sin pappa. Lager 157 hoppas på det sättet lätta på stressen som brukar infinna sig varje år när Fars dag står för dörren.

Pappagram förenklar för kunderna i fars dag-stressen. Vi skänker 10 000 oxford-skjortor som våra kunder i sin tur kan ge till sin pappa, och hoppas samtidigt skapa en rolig överraskning för pappor på fars dag, säger Jonas Ivarsson, marknadsansvarig på Lager 157.

Lager 157 delar ut skjortorna i sina 23 butiker till de pappor som fått ett Pappagram skänkt till sig. Kunderna hänvisas till Lager 157’s Facebook-sida för att delta i Pappagram.

Lager 157 är ett av Sveriges snabbast växande modeföretag och en viktig nyckel till den kraftiga expansionen är kreativa och roliga erbjudanden som engagerar kunderna i marknadsföringen.

Vi har kämpat hårt för att skapa en av Sveriges största Facebook-grupper med 250 000 följare och det har vi gjort genom att hela tiden överraska med roliga aktiviteter såsom Pappagram, fortsätter Jonas.

Under helgen den 6-8 november kan alla delta i Pappagram via Lager 157’s Facebook-sida >>

Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login