Lokalt | Golf Autumn 2016 hos Lanna Lodge och Team Sportia

Av den 23 augusti, 2016

Kollektionen består av fem program innehållande flertalet mönster och färgkombinationer. De sportigare XDS programmen utgörs av skandinaviska färger såsom rött, rosa och blått med mönsterinspiration från bland annat klassiska norska stickade tröjor.

Casual är ett feminint och stilrent program med en härlig plommonlila färg kombinerat med mjuka grå toner. Här hittar du även plagg i egendesignade alligatormönster och Paisley. Exclusive programmet är 70-tals inspirerat och kommer i ett härligt romantiskt kamouflagemönster i beigea toner. Här hittar du även ljusare färgkombinationer av vitt, nougat och orange.

”Höstens kollektion innehåller både sportiga funktionsplagg och trendiga vardagsplagg. Speciellt Casual och Exclusive programmen är perfekta för kontoret och fritiden likaväl som komfortabla på golfbanan”, säger designerna Pernilla Sandqvist och Carina Pagoldh.

”Vi har flertalet nyheter i år, bland annat har vi för första gången designat långa kappor. Vi vill att den aktiva kvinnan ska ha på sig Daily Sports även på fritiden så vi har lagt ner mycket tid på att skapa jackor som ger dig full frihet på golfbanan men som även är snygga att ha till vardags. Ytterligare en nyhet som även är våra designfavoriter är vår nya vindbyxa Lindsey som med sitt moderna snitt sitter som ett smäck på kvinnan mitt i livet”, säger designerna Pernilla Sandqvist och Carina Pagoldh.

Daily Sports designar med den mogna golfspelande kvinnan i åtanke, de bär på ett starkt svenskt arv och tydliga kännetecken är kvinnliga plagg med bra passform och kombinationsmöjligheter.

Dailysports Golf Autmn hittar man hos Lanna Lodge och Team Sportia i Örebro.

Träning & Hälsa | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login