Lokalt | Glittrande extra allt!

Av den 23 april, 2015

Glittrande extra allt! Musikalstjärnorna Peter Johansson, Matilda Grün, Jesper Sjöberg på turné med ”Julen är här” 2015

Förra årets succéturné ”Julen är här” med Peter Johansson och Matilda Grün hyllades runt om i landet. Nu är det klart för ny turné 2015, och det blir för sjunde året i rad. Med sig har de gästartist sångaren, skådespelaren och komikern Jesper Sjöberg. Uppbackade av kör och sexmannaband bjuder de på en gnistrande och stämningsfull konsert med såväl nya som gamla jullåtar, allt från klassiskt till rock´n´roll, i en varierande och underhållande show med mycket humor och sångglädje.

Turnépremiär blir det i Stockholm den 9 december och man besöker totalt 9 orter med final i Norrköping den 20 december 2015!

Biljetterna till ”Julen är här” släpps torsdag den 23 april 2015.

”Julen är här” 2015 kommer söndag den 13 december till Örebro Conventum & Kongress

Peter Johansson har gjort sig känd framför allt som Sveriges främste Queen-tolkare efter sina år som huvudrollsinnehavare i We Will Rock you i London, vilket också inspirerade honom att satsa på den egna produktionen och hyllningen till Queen- Champions of Rock. Det blev en megasuccé med utsålda arenor, nu senast vintern 2015. Han har bl.a. även setts som Stacee Jaxx i musikalen Rock of Ages på Chinateatern, och lovordats för sin tolkning av Judas i Jesus Christ Superstar. I höst spelar han en av huvudrollerna i musikalen Jersey Boys på China.

Matilda Grün har spelat på några av Europas finaste musikalscener i Tyskland och Wien och tillsammans med kusin Peter har hon deltagit i Så Ska Det Låta.

Jesper Sjöberg från Osby är en mångsidig artist. I hans cv finns ett stort antal musikaler (Sound Of Music, West Side Story, Buddy Holly, Flashdance) och framträdande i humorsammanhang i flera tv-kanaler. Jesper är även ofta anlitad som konferencier.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login