Lokalt | Glenn Strömberg skokollektion nu på Scorett

Av den 19 juni, 2016

Sportprofilen Glenn Strömberg har tillsammans med Scorett tagit fram en skokollektion av högsta kvalité som säljs exklusivt hos Scorett.

Den stora lanseringen av kollektionen sker i augusti, men redan nu går det att köpa utvalda modeller i butik och online.

Med en förkärlek för italiensk elegans och dressade herrskor i klassisk design bjuder kollektionen Strömberg på ett herrmode med maskulin självsäkerhet. Den forne landslagsspelaren och guldbollenvinnaren har skapat en stilren skokollektion som passar män i alla åldrar oavsett klädstil. Dressade och sportiga artiklar i perfekt kombination.

”Nu är det så att jag har tagit fram en skokollektion ihop med Scorett Och jag är riktigt, riktigt nöjd med den, det har blivit exakt så som jag velat ha det. Vi har hjälpts åt, de är jätteduktiga och jag är skitnöjd”.
– Glenn Strömberg

Kollektionen tillverkas bland annat i Portugal för att nå en kvalité i världsklass och för att sy ihop Glenns historia med hans gyllene år som portugisisk ligamästare. Välarbetade detaljer och noggrant utvalda material möter maximal passform och bästa komfort. Strömbergs kollektion innehåller även snygga manliga accessoarer som matchar skorna på ett sofistikerat sätt.

”Det är inte bara skor. Vi har bälten, väskor och sen är det också ett riktigt läckert förkläde som man ska använda när man grillar. Den är lite speciell, den ska ni titta efter”.
– Glenn Strömberg

Strömbergs skokollektion säljs exklusivt i Scoretts butiker!

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login