Lokalt | Fratelli bjöd på välsmakande premiär

Av den 3 april, 2015

Det är alltid spännande med nya restauranger, restauranger som har en distinkt inriktning med tydlig meny. Fratelli står för ett Italienskt initiativ där de kommer att servera pasta, anti pasti, sallader samt pizza med en nypa nordisk inspiration.

Premiären bjöd på ett smakprov ur menyn där det serverades pizza och plockmat med hög kvalité, rena smaker med en härlig fräschör.

Nu är det inte bara maten som ska smaka Italien, man vill även ha helheten med en interiör som även den andas italienskt, något som Fratelli har lyckats med.

Fratelli är det inslag i Örebros restaurangvärld som jag tycker behövs, lokalen är i perfekt storlek. Något som borde inspirera, då det känns skönt med en så klar bild av vad det är tänkt att levereras.

Utvärdering av maten kommer inom kort, då det är tänkt att vi ska kolla av hur á la carten står sig kvalitetsmässigt. Mat gör sig inte riktigt under en premiärkväll för en närmare bedömning.

Fratelli hittar man på Kungsgatan 19

Fratelli har öppet:
Mån – Fre: 11.00 – sent
Lör – Sön: 12.00 – sent
Lunch fram till kl. 16.00, sen efter det är det á la carte som gäller. Fratteli stänger inte mellantimmarna, utan här kan man komma när man har tid helt enkelt.

Kolla in lite bilder från premiären >>

anders-olofssonNöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login