Lokalt | Folklig spelning av Per Persson

Av den 1 april, 2015

Perssons Pack underhöll svenska folket på nittiotalet med sin folkrock med jordnära texter och alla kan väl minnas flera av deras låtar som fäst sig kvar i minnet. Nu är Per Persson ute på soloturné där han fortsätter bjuda mänskor på sin folkliga musik med texter med hög igenkännighets faktor.

Han inleder spelningen med låten ”Ikväll tar vi över stan” och man får en liten dyster melankolisk känsla av hans musik. Efter ett par inledande låtar sjunger han utan mikrofon och det känns som han spelar hemma i vardagsrummet till publikens förtjusning. Låten ”Det liv jag älskar” är en fin komposition med en text väldigt många kan relatera till inklusive mig själv.

Per underhåller publiken med mellansnack mellan låtarna där han berättar roliga anekdoter som folk tar till sig och skratten blir många. Per Persson och Packet är i mina ögon underskattade som artister så det är mycket trevligt att höra hans egna och bandets låtar framföras. Publiken fick en trevlig stund med Per Persson som gjorde sitt yttersta under kvällen och de allra flesta verkade mycket nöjda.

Per Persson får…

svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1****

Johan Bergdahl, Lokalt | Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login