Lokalt | Flyg till Kroatien från Örebro

Av den 12 mars, 2015

Intresset för att resa till Kroatien är stort och på senare år har Ving utökat antalet resmål i takt med en växande efterfrågan – betyget för Kroatien som resmål fick 4,5 av 5 möjliga när kunder i Sverige och Norge utvärderade sin semester sommarsäsongen 2014.

Nedan har vi listat de tio bästa hotellen i Kroatien med ett kvalitetstal på minst 4,5 när gästerna har betygsatt allt från hotellets läge och faciliteter till service och mat.

Kroatien är väldigt fint och lockar med historiskt intressanta utflykter, fantastisk matkultur, båtturer och kristallklart vatten. Våra hotell i Kroatien har väldigt hög standard, varav många är små familjeägda hotell med trevlig och personlig service. Det är glädjande att detta också återspeglas i bokningarna som just nu ligger på samma stabila nivå som i fjol, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Man kan flyg till Kroatien från Örebro.

Prisbelönt lyx eller mysiga lägenheter
På topplistan finns ett varierat utbud av hotell med det fina Marco Polo i Gradac på första plats. Hotellet har perfekt strandläge och har en egen prisbelönt restaurang. På topplistan hittar man också mysiga lägenhetshotellet Zaja i den lilla kuststaden Baska Voda, där man bor i en vacker miljö mellan bergen och stranden. För den som vill ha en riktig lyxsemester finns 5-stjärniga hotell Le Meridien Lav Split.

Topp 10-listan i Kroatien:
Hotel Marco Polo VVVV (medelbetyg 4,9)
Hotel Osejava VVVV (medelbetyg 4,8)
Zaja Apartments VVV (medelbetyg 4,7)
Le Meridien Lav VVVVV (medelbetyg 4,7)
Bluesun Maestral VVV (medelbetyg 4,7)
Bluesun Soline VVVV+ (medelbetyg 4,7)
Apartments Ivana VVV+ (medelbetyg 4,6)
Bluesun Berulia VVVV (medelbetyg 4,6)
Lavanda Apartments VVVV (medelbetyg 4,5)
Apartment Putnik VVV+ (medelbetyg 4,5)

Ving erbjuder 16 resmål och över 80 hotell i Kroatien
Med Ving kan man resa till 16 olika resmål i Kroatien, från historiska Dubrovnik i söder och den lyxiga ön Hvar, till den vackra Makarska Rivieran och den italienskt präglade halvön Istrien i norr. Man kan välja mellan allt från lägenheter till unika boutiquehotell samt lyxhotell. Nyheter till sommaren 2015 är Podgora, Tucepi på Makarska Rivieran, Cavtat (Dubrovnik) och Trogir (Split) till vilka Ving erbjuder reguljärflygspaket.

Ving flyger till Kroatien från åtta flygplatser sommaren 2015; Arlanda, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Norrköping, Växjö samt Örebro.

Vings kvalitetsrapport: 6 412 gäster från Ving i Sverige och i Norge har betygssatt sin resa till Kroatien vilket motsvarar ungefär hälften av det totala antalet resenärer sommaren 2014.

Prisexempel
Avresa 30/5, 2015, 1 vecka med boende på hotell Marco Polo med avresa från Arlanda, boende i dubbelrum utan balkong med frukost, pris per person från 5475 kr.

Foto: Gradac, fotograf Ted Lindholm

Resa | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login