Lokalt | Fjolårssuccén Strateg Case Challenge är tillbaka

Av den 13 april, 2016

Fjolårssuccén Strateg Case Challenge är tillbaka – arrangeras idag den 13 april på Örebro universitet.

Marknadsföringstävlingen Strateg Case Challenge är tillbaka och arrangeras idag den 13 april på Örebro universitet. Precis som förra året tävlar kommunikations- och ekonomistudenter vid Örebro universitet om att presentera den bästa idén på ett skarpt case, för en riktig kund. I år är det WER, en agentur och grossist inom verkstads- och tillverkningsindustrin, som utmanar studenterna att på bara en dag leverera en kommunikationslösning.

Kommunikationsbyrån Strateg i Örebro lanserade redan förra året – tillsammans med elevsektionerna Corax och Sesam på Örebro universitet – den kreativa marknadsföringstävlingen Strateg Case Challenge för att öka integrationen och samarbetet mellan universitet och näringsliv. Upplägget går ut på att studenterna ska ta sig an ett skarpt case från en Strateg-kund. Fjolårstävlingen var en succé och årets kund WER hörde av sig till Strateg bara dagarna efter förra årets tävling var avslutad för att anmäla sitt intresse att ställa upp med ett skarpt case för studenterna.

Tävlingen arrangeras idag den 13 april på Örebro universitet. Studenterna kommer att bedömas på sina prestationer inom: insikter och huvudbudskap; koncept och idé; resonemang kring kanalval och tidslinje; förslagets ekonomiska realitet; men också presentationsteknik.

I eftermiddag presenterar finalisterna sina arbeten för juryn. Vem som gjort allra bäst ifrån sig, och som får förverkliga sin idé tillsammans med WER och Strateg, avslöjas på torsdagsmorgonen.

Örebro Universitet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login