Lokalt | Exercise Spring 2016

Av den 29 januari, 2016

Daily Sports Exercise SS16 är en mångfacetterad kollektion som bjuder på något för alla kroppsformer och stilar. Kollektionen blandar tufft med mjukt och färgglatt med dova toner i varierande modeller.

Daily Sports Exercise SS16 hittar man hos Dormy, Lanna Lodge och Team Sportia.

”Det finns inte en kvinna som är lik den andra, vare sig det är i kroppsform eller stil. Därför har vi valt att skapa en kollektion som innehåller varierade produkter för att fler ska kunna känna sig snygga och bekväma på träningspasset”, säger designerna Pernilla Sandqvist och Carina Pagoldh.

Kollektionen består av fyra olika program som representerar olika versioner av den mogna kvinnan. Tre av programmen passar alla typer av träning, låg till högintensiv. Ett program med tuffare plagg i läderimitation och kamouflagemönster, ett färgglatt och mönstrat program med asiatiska mönster och ett basprogram med härliga blå nyanser och ormskinnsprint. Det fjärde programmet är för mjukare träningspass som yoga och pilates, med ljuva naturtoner för att skapa ett fridfullt sinne. Nytt för i år är funktionsmaterialet Cotton like som har en mjuk bomullskänsla samtidigt som det är ventilerande och fukttransporterande.

”Cotton like smälter samman komfort och funktion, vilket skapar otroligt bekväma träningsplagg som är perfekta för yoga och pilates. Vårens kollektion riktar sig till en aktiv kvinna som både joggar i löpspåret eller börjar dagen med ett fridfullt yogapass”, fortsätter Pernilla Sandqvist och Carina Pagoldh.

Träning & Hälsa | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login