Lokalt | Energisk Möller dominerade Villa Strömpis

Av den 21 augusti, 2015

Måns Möller är Måns Möller och vet man hur han är på scenen så vet man om att det är energi, utagerande och publikkontakt deluxe som är hans varumärke. Något som man måste vara beredd på när man sitter i publiken, uppträdandet i onsdags däremot tog Måns till en ny nivå.

Bland det bästa med Villa Strömpis sommar stand up är att många artister som kommer dit väljer att testa delar ur sina kommande shower just för att de anser att publiken på Villan kan sin stand up, något som helt klart ska ses som ett privilegium.

Måns kom i onsdags ut på scenen och det märktes att han verkligen gillade att komma tillbaka till Villa Strömpis, något som han började med att säga. Sen blev det åka av, det var skämt om allt från historia till självklart publiken och dess brister.

Möller visar upp genom sin stand up akt att man kan driva med riktigt allvarliga ämnen på ett sätt som gör att man viker sig dubbel, som exempelis vad ISIS håller på med just nu. Han jämför det med de Kristnas Korståg ”What Goes Around Comes Around”, utan att sakta ner på tempot.

Måns berättar en helt sjuk historia om Gustav den III när Gustavs mor Drottning Lovisa Ulrika fick motta en gåva i form av en svart pojke på 10 år (Badin), jämngammal med Gustav den III och som kom att bli prinsens vän. Sen spårade det som vanligt ur när Möller återger den historien, hur den slutar kan man komma att se i Måns kommande show.

Publiken ja, där fanns GPSen, E On, Sirka från USÖ, Gotland och diverse andra figurer som Måns på ett finurligt sätt fick ihop på slutet, och alla gick garanterat hem med mungiporna i öronhöjd

Man kan inte annat än ge Måns Möller hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-hel

anders-olofssonAnders Olofsson, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden 

You must be logged in to post a comment Login