Lokalt | Enema & GeJonte underhöll på Rock Bar

Av den 11 april, 2016

Rock Bar fortsätter att bjuda på intima klubbspelningar med en närhet till banden som är uppskattat av musikentusiaster, och iI lördags spelade avantgarde Syntbandet Enema & Gejonte som inte har spelat sedan nittiotalet för en liten men trogen fanskara som fyllde Rock Bar.

Bandmedlemmen Jonas Ohlsson hade ett vernissage under dagen där han ställde ut sin konst tillsammans med Jonas Livenröd och efterfesten hölls också på Rock Bar.

Spelningen får väl mest ses som en nostalgisk rolig grej för fansen som var en brokig skara mänskor på gott humör. Bandet verkar ha väldigt rolig när de drar igång sin rasande musik som är svår att placera i någon genre. Ambition och spelglädje finns vilket räcker långt för att bjuda publiken på en på en oförglömlig kväll med musiknostalgi.

Underhållningsfaktorn är nog större en den musikaliska behållning som kanske lämnar några frågetecken. Publiken är entusiastiska under hela spelningen och verkar trivas under kvällen.
Konserten är en mycket originell, trevlig musikupplevelse och bandet bjuder verkligen på sig själva vilket skapar en trevlig konsert.

Enema & GeJonte får hela…

svamp-helsvamp-helsvamp-tomsvamp-tomsvamp-tom

johan-bergdahlJohan Bergdahl, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login